TV3 Danmark |
Jul på Bryggen Julekalender Linse & Co. juler hver dag op til jul
Juleopskrifter fra MasterChef dommerne Find inspiration til julemaden her
The Blacklist Onsdag kl. 22.00 på TV3
JuicyPlay.dk Nyheder, kendte og Hollywood - få alt det bedste sladder på vores nye site
Sex and the City Julekalender Fire afsnit hver aften i december
At knalde udenom til julefrokosten

Juledilemma: Geggo og Mopper tager fat i et emne, der for alvor deler vandene - utroskab. De to har fået en henvendelse fra en seer, der er plaget af moralske tømmermænd, efter hun var sin mand utro ved en julefrokost. Skal hun fortælle ham det? Mopper og Geggo er ikke enige. Hør deres kommentarer til dagens juledilemma her.

Fraklip:

Sådan holder man jul på Bryggen! Se det sjove jule-kiks, hvor Linse, Geggo og Mopper fortæller om deres juletraditioner, da Linses hund Jytte pludselig afbryder og begynder at æde Linses nissehue.

Bonusinfo

De fleste kender Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie - en af de mest berømte tegneseriefamilier nogensinde. Men hvor langt rækker din viden om The Simpsons? I anledning af seriens 25 års fødselsdag har vi samlet 10 sjove facts om serien. Find blandt andet ud af hvorfor karakterne er gule, og hvem der har 44 børn!

Vi fejrer dagen på TV3+

Onsdag d. 17. december 2014 er det 25 år siden, at verden for første gang kunne stifte bekendtskab med The Simpsons. Med tiden er det blevet til over 560 afsnit, og serien har indtaget en position som den længst levende amerikanske tegneserie nogensinde. TV3+ markerer fødselsdagen med hele 8 sjove afsnit i træk. Se hvilke her...

NYHED!

Nyt videobaseret underholdningssite

Elsker du gossip, musik og video? 

JuicyPlay.dk finder du de bedste nyheder om TV3s stjerner, og også hotte historier om danske og Hollywood-kendte.

Reality jul på TV3

The Kardashians holder jul, og du er inviteret med. I denne særlige juleepisode løftes sløret for familiens årlige julekort, og vi ser med, når familien åbner gaver og ser gamle hjemmevideoer. Højtiden forløber dog heller ikke helt uden drama.Se med torsdag 21.00 på TV3.

Ny serie på TV3 Play

Horton Sagaen er blevet sendt på TV siden 1965, og nu kan du også følge serien online.

Hver dag i december lægger vi et nyt afsnit online, som du kan se, når det passer dig - helt gratis - på TV3 Play.

Flæskesteg er et hit på næsten hvert et julebord, og hvert år er det store springende punkt om sværen bliver sprød. Thomas Castberg viser hvordan du får succes hver gang.

Ingen jul uden pebernødder! Derfor viser Thomas Castberg, hvordan du laver hjemmelavede pebernødder i vores Masterchef Jule-special.

Opskrift

Thomas Castberg tryller i Masterchef-køkkenet i vores jule-special, hvor han guider dig til nogle af de mest klassiske juleretter.

Casting

Tilmeld dig her

Adam Duvå Hall søger deltagere til en ny omgang Jeopardy! på TV3. Tilmeld dig her

Se alle billederne

Nu kan vi afsløre de 5 piger og 6 drenge, der netop er tjekket ind på Paradise Hotel i Mexico...