TV3 Danmark |
Paradise Hotel 2014 Mandag - torsdag kl. 22 | Nyheder, klips og gratis afsnit
Like TV Se programmerne fra Like TV på TV3 Play
Stjerner på væggen Mandag-tordag kl. 19 | TV3s nye, sjove quizprogram
Et Ton Cash Mandag kl. 20 | 15 reality-stjerner skal transportere 'et ton cash' fra Skagen til København
Familien fra Bryggen Torsdag kl. 20 | Islands Brygges svar på kongefamilien
PREMIERE 2. påskedag 19:00

Den legendariske quiz Jeopardy! indtager nu skærmen på TV3. Glæd dig til at se med, når Adam Duvå Hall guider deltagerne igennem spillet

PREMIERE 2. påskedag 19:00

"Hvad er Jeopardy" Den sjove quiz er tilbage - denne gang på TV3 med Adam Duvå Hall som vært. Se traileren for programmet her og glæd dig til at se med mandag - torsdag 19:00

STJERNER PÅ VÆGGEN 19:00 PÅ TV3

#Stjernerpåvæggen Ved du hvad www står for? Og ved Stjernerne på væggen det? Få svaret i klippet her, og gæt selv med i hele quizzen torsdag d. 16. april 19:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN: SÆSONAFSLUTNING

#FamilienfraBryggen Linse og Mopper opsøger deres engelske familie for første gang. Og mødet med den nye familie bliver ikke helt traditionelt, for som så mange andre, er de også meget fascinerede over Linses bryster, og ja.. Så skal man vel også prøve at løfte dem. Se hele sæsonafslutningen torsdag d. 17. april 20:00 på TV3.

Se alle sæsoner på Viaplay nu

Keifer Sutherland er tilbage i rollen som Jack Bauer i en helt ny sæson. "24: Live another day" har snart premiere på TV3 - men vi varmer op med de gamle sæsoner på Viaplay

PREMIERE mandag 28. april 21:00

Med afsæt i autentiske alarmopkald, oplever vi de livstruende og farefulde minutter sekund for sekund, når ulykken rammer almindelige danskere.

TV3play.dk

Gik du glip af Paradise Hotel 2014 kl. 22 på TV3? Dagen efter kl. 16 kan du se det nyeste afsnit GRATIS på tv3play.dk og TV3PLAY app'en til iPad, iPhone og Android.

STJERNER PÅ VÆGGEN 19:00 PÅ TV3

#Stjernerpåvæggen I Stjerner på væggen skal de i aften svare på, hvad man fejrer 14. februar. Og eftersom Gustav er vant til at date meget, så må han vide den slags. Men det er som om, Gustav blander to forskellige ting sammen. Se hvad han svarer i klippet her, og se hele programmet i aften, onsdag d. 16. april 19:00 på TV3.

Sjovt ekstramateriale

#FamilienfraBryggen Hvem af Brygge-pigerne har kørt rundt med en tvillinge-barnevogn med kun én baby i og løj om, at den anden var død? Få den morbide historie i Familien fra Bryggen EKSTRA her, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

Familien fra Bryggen EKSTRA

I dette fraklip fra optagelserne til Familien fra Bryggen EKSTRA, er der pludselig én af Brygge-tøserne, der slår en prut i studiet, hvor Adam Duvå Hall er i fuld gang med at interviewe dem for at grave sjove afsløringer frem til ekstraprogrammerne med familien på tv3play.dk.