TV3 Danmark |
The Hills MTV | Se The Hills gratis på TV3 Play
TV-stjerner tæt på! Følg Paradise-deltagerne på drengerøvstur til Sunny Beach
Vil du gøre en forskel for børn? Vi hjælper med at gøre din idé til virkelighed
24: LIVE ANOTHER DAY Gense afsnittene gratis på TV3PLAY
Ridiculousness MTV | De sjoveste amatørvideoer fra internettet

Casting

TV3 søger deltagere

Livet på Paradise Hotel er luksuriøst, festligt og med masser af romantik i luften. Er du til glamour, flirt og drama, så skriv dig på gæstelisten til en ny sæson af TV3’s succesfulde reality-show.

Paradisoerne på drengerøvstur til Sunny Beach

Web-tv: Kasper Birch viser rundt på sit hotelværelse i Sunny Beach og afslører, om det har været gang i hans seng... Se også det eksklusive interview med Martin, der vandt årets Paradise Hotel! Han fortæller, hvad han har lavet på sin ferie i Sunny Beach og afslører, om det er lettere at score damer, efter han har været med i Paradise Hotel

Det nye cast

#RobinsonDK Optagelserne til Robinson Ekspeditionen 2014 er netop gået i gang i Filippinerne, hvor ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg tog pænt imod sine 20 nye deltagere. Se de 10 par, som deltager i Robinson Ekspeditionen 2014 præsentere sig selv i videoen her.

Reality-par på overlevelse

#RobinsonDK Hun har været med i Paradise Hotel - han i For lækker til love. Kæresteparret Mikkel og Melissa vil nu bevise, at de kan andet og mere end at være “pæne” på tv - de deltager nemlig i dette års Robinson Ekspeditionen, som du kan se til efteråret på TV3.

NYHED

Web-tv: Normalt er hun vært på Paradise Hotel, men nu har Rikke Gøransson skiftet luksushotellet i Mexico ud med en strand i Filippinerne. Hun skal nemlig være med til at lave Robinson Ekspeditionen 2014 - men har hun overtaget Jakob Kjeldbjergs plads som vært? Det får du svaret på her...

Blev stemt ud som den første

#RobinsonDK Tidligere Robinson-deltager Germaine får en chance til. Sammen med sin tvillingesøster Charlotte er hun et af de i alt 10 par, som er med i Robinson Ekspeditionen 2014.

Casting

Er mad din største passion?

Er mad din største passion og elsker du at tilbringe tiden i et køkken? Så er det måske dig vi leder efter, da TV3 lige nu søger passionerede madelskere til en ny omgang MasterChef.

Tilmeld dig her

Adam Duvå Hall søger deltagere til en ny omgang Jeopardy! på TV3. Tilmeld dig her

SOMMEREN PÅ TV3, TV3+ OG TV3 PULS:

Glæd dig til masser af underholdning hele sommeren på TV3's kanaler...

TV3 søger medvirkende

Er børnene blevet for tykke? Og er det nærmest umuligt at få dem til at spise sundt eller røre sig?

Så kommer hjælpen nu!

TV3 søger medvirkende

Så er TV3s kommende programmer, Stalkerpatruljen, måske en mulighed for dig.

Vi leder efter modige og kærlighedssøgende singler i alderen 20-40 år, som er klar på at date på en helt ny og utraditionel måde. Du får muligheden for at møde din potentielle partner i et miljø, hvor I kan få lov til at være præcis, som I er - uden filter.

Gratis og kun på tv3play

SE DET GRATIS I Paradise OMG! kommer du helt tæt på Paradise Hotel-deltagerne, mens de ser sig selv på tv. Følg nyforelskede Henrik og Amanda, der blev kærester på Paradise Hotel. Hvad sker der, når Amanda ser afsnittet, hvor hendes Paradise-kæreste Henrik havde sex med en anden pige, uden at hun vidste det? Hvordan går det, når Kasper Birch sammen med storebror Peter Birch erobrer Danmark – og damerne. Se hvordan lesbiske Nadias liv ændrede sig dramatisk, efter hun kom hjem og forelskede sig i Paradise-fyren Malte...