TV3 Danmark |
MasterChef Jul MANDAG - TORSDAG 19:00
Liketv - 29-30. november fra kl. 21.00 En weekend hvor du bestemmer, hvad der skal vises i dit tv
The Blacklist - sæson 2 PREMIERE 26. november 22.00 på TV3
Familien fra Bryggen Gense alle afsnit GRATIS på TV3PLAY
For lækker til love Gense alle afsnit GRATIS på TV3PLAY
PREMIERE onsdag 22:00

I sæsonpremieren fortsætter Red med at kæmpe mod Berlin, og han møder en ny trussel i form af en mand ved navn Lord Baltimore. Samtidig er der en vigtig person fra fortiden, der igen dukker op i Reds liv.

NYT AFSNIT mandag 21.20

Hver mandag kan du se et nyt afsnit af tv-serien Extant fra 2014 - med Oscarbelønnede Halle Berry i hovedrollen. Hun spiller en kvindelig astronaut, der har tilbragt et år i det ydre rum. Og nu forsøger at etablere sit liv igen på jorden med sin mand og deres søn - men ikke alt er som det var, før hun tog afsted. Steven Spielberg har været med til at instruere serien...

PREMIERE torsdag 21:00

Nu kan du se den amerikanske hit-serie "Rush" på TV3 - William P. Rush er privatlæge for Los Angeles' velhavende elite. Han tilbyder en diskret service, til gengæld tager han sig særdeles godt betalt og accepterer kun kontanter. Selvom den festglade læge hævder, at han ikke fordømmer sine klienter, der ikke alle er lige pæne i kanten, er han dog ikke helt immun over for de grimme ting, han oplever...

Er det dig?

Vi leder lige nu efter nye værtstalenter til et talkshow på TV3PLAY i forbindelse med et af TV3's reality-programmer...

LÆS MERE OG SEND DIN ANSØGNING HER

PREMIERE 29. - 30. november fra 21:00

Nu kan du igen bestemme, hvad der skal vises i dit tv - vi giver dig nemlig muligheden for at se fire helt nye programmer på TV3 og stemme på din favorit...

Modeller, bloggere og mødre

#LikeTV - Lørdag d. 29. november kl. 21.00 på TV3.

Forsidefruer er et eksklusivt portræt om de tre veninder Anne Lindfjeld, Sarah Louise Christiansen og Jackie Navarro.

De smukke kvinder er kendt som hotte modeller og er i dag alle succesfulde bloggere.

Ny komedieserie af Christian Fuhlendorff

#LikeTV - Lørdag d. 29. november kl. 22.00 på TV3.

Der var engang hvor Niels og Lise var et helt almindeligt og nyforelsket par. I dag er de godt trætte af hinandens forskelligheder og på kanten til at smide håndklædet i ringen og give op på forholdet.

Hvem vinder?

#LikeTV - Søndag d. 30. november kl. 21.00 på TV3.

Hvad sker der når en talentfuld designer og en succefuld ejendomsmægler skal konkurrere mod hinanden om, at finde den bedste løsning til en familie med pladsproblemer?

Kan Nina og Irina få et almindeligt liv tilbage?

#LikeTV - Søndag d. 30. november kl. 22.00

Nina og Irina lever et liv styret af deres destruktive vaner. Nu skal de begge igennem hver deres behandlingsforløb for at få et almindeligt liv tilbage.

SÆSONAFSLUTNING: Luksusfælden

#Luksusfælden Roselyn sparer op til en rejse til Filippinerne, så hun kan besøge sin mor, som hun ikke har set i næsten 5 år. Familiens dårlige økonomi gør dog, at eksperterne stiller hende et svært dilemma; vil hun droppe familiens børneopsparinger, eller vil hun opgive drømmen om at se sin filippinske mor igen?

Traditionel fransk juledessert

I aften i Masterchef Jul kaster deltagerne sig ud i at lave den traditionelle franske kage Buche Noel. Få opskriften her.

Mandag - torsdag 19:00

14 kendte ansigter fra den danske julekalender-historie kastes ud i denne sæson af MasterChef Jul, hvor de skal prøve kræfter med julekøkkenet og dets hemmeligheder. Og alle har de skærpet knivene og deres madkundskaber til den intense jagt på det eftertragtede MasterChef Juletrofæ...

Se alle billederne

Nu kan vi afsløre de 5 piger og 6 drenge, der netop er tjekket ind på Paradise Hotel i Mexico...