TV3 Danmark |
Paradise Hotel 2014 Mandag - torsdag kl. 22 | Nyheder, klips og gratis afsnit
Jeopardy Mandag-torsdag kl. 19.00 | Den legendariske quiz indtager nu skærmen på TV3!
Et Ton Cash Mandag kl. 20 | 15 reality-stjerner skal transportere 'et ton cash' fra Skagen til København
Kræsne Købere Tirsdag kl. 21 | De Kræsne købere er på ingen måde blevet mindre kræsne – endsige mere kompromissøgende
Luksusfælden Tirsdag kl. 20 | 12. sæson af TV3-klassikeren
Malene efter exit: taler ud om flirt med Christian - bliver de kærester?

#ParadiseDK Hun løb med titlen som Miss Paradise 2014, men nu sluttede eventyret. Kristian Luc møder Malene, der røg ud af programmet efter den overraskende Parceremoni torsdag aften. Hør, hvordan Malene har det med at skulle forlade Paradise-flirten Christian på hotellet?

Hvem er den sorte Pest-læge?

#ParadiseDK Den sorte død rammer Paradise Hotel i aften. I klippet her møder værten Rikke Gøransson den sortklædte "Pestlæge", der skal smitte en af hotellets deltagere med farlig pest! Se hvad der sker, når de inficerede shots kommer op til Paradisoerne i baren og én af dem bliver helt sort i munden!

20 spørgsmål fra castingen

Se de 20 spørgsmål, som deltagerne i #Jeopardy! skulle svare på til castingen

mandag - torsdag 19:00

Gik du glip af Jeopardy! Gense afsnittene gratis på tv3play dagen efter de har været vist på TV3

Så vild er Christian med Malene + Benjamin om taktik og damer

#ParadiseDK Christian taler ud om sine følelser for Malene på Paradise Hotel! Få alt sladderen i Paradise After Dark her, hvor Kristian Luc også snakker om damer og taktik med hotellets nyeste fyr Benjamin
 

Frækt fotoshoot med Rikke og Kristian + alt om hotellets nye fyr, Benjamin

#ParadiseDK Kom behind the scenes da Rikke Gøransson og Paradise After Dark-værten Kristian Luc fik taget flotte billeder sammen! Er der lidt flirt i luften? Vurdér selv her. Og så kan du møde Benjamin har været på hotellet før, i sæson 6 - der klarede han sig kun 1 uge, men det har han tænkt sig at lave om på nu! Hør hele hans taktik her.

Panik 112 - PREMIERE 28. april på TV3

Med afsæt i autentiske alarmopkald, oplever vi de livstruende og farefulde minutter sekund for sekund, når ulykken rammer almindelige danskere. Panik 112 - PREMIERE 28. april på TV3

2. AFSNIT TIRSDAG 20:00 PÅ TV3

#Luksusfælden Det står slemt til med Amalies økonomi, og det er nødvendigt for hende at skaffe nogle penge, så hun skal betale sin gæld til SKAT. Men Amalie har ikke så meget at gøre med, og det hun ejer med størst værdi er hendes brudekjole. Men det er en hård omgang at vinke farvel til brudekjolen og de minder, der er forbundet med den. Se Amalies kamp med økonomien i aften i Luksusfælden, tirsdag d. 22. april 20:00 på TV3.

Se hans hotte video her

#ParadiseDK Benjamin fra sæson 6 tjekker ind på Paradise Hotel 2014 - se hvordan de andre Paradisoer reagerer på det her!

Se 2. afsnit tirsdag d. 22. april kl. 20 på TV3

Se afsnittet GRATIS på tv3play.dk. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Ikke alene er hendes indkomstniveau forbløffende lavt, men de få kroner hun har, fosser ud af kassen i en rasende fart. Jan får indblik i hvordan Amalies hjerne fungerer, når de sammen tager en tur rundt i København for at se hvordan hun har præsteret at formøble hele 16.000 kr. på shopping på blot en enkelt dag!