TV3 Danmark |
The Hills MTV | Se The Hills gratis på TV3 Play
TV-stjerner tæt på! Følg Paradise-deltagerne på drengerøvstur til Sunny Beach
Vil du gøre en forskel for børn? Vi hjælper med at gøre din idé til virkelighed
24: LIVE ANOTHER DAY Gense afsnittene gratis på TV3PLAY
Ridiculousness MTV | De sjoveste amatørvideoer fra internettet
Anna og Martin skal være forældre

Web-tv: Anna og Martin skal snart være forældre til en dreng. Men hvad skal han hedde? Det løfter de to reality-deltagere lidt af sløret for her...

Få inspiration til sommer-maden

Gense alle afsnit af MasterChef og MasterChef Grill GRATIS lige nu på tv3play.dk og få masser af inspiration

Casting

Er mad din største passion?

Er mad din største passion og elsker du at tilbringe tiden i et køkken? Så er det måske dig vi leder efter, da TV3 lige nu søger passionerede madelskere til en ny omgang MasterChef.

Casting

TV3 søger deltagere

Livet på Paradise Hotel er luksuriøst, festligt og med masser af romantik i luften. Er du til glamour, flirt og drama, så skriv dig på gæstelisten til en ny sæson af TV3’s succesfulde reality-show.

Paradisoerne på drengerøvstur til Sunny Beach

Web-tv: Kasper Birch viser rundt på sit hotelværelse i Sunny Beach og afslører, om det har været gang i hans seng... Se også det eksklusive interview med Martin, der vandt årets Paradise Hotel! Han fortæller, hvad han har lavet på sin ferie i Sunny Beach og afslører, om det er lettere at score damer, efter han har været med i Paradise Hotel

Det nye cast

#RobinsonDK Optagelserne til Robinson Ekspeditionen 2014 er netop gået i gang i Filippinerne, hvor ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg tog pænt imod sine 20 nye deltagere. Se de 10 par, som deltager i Robinson Ekspeditionen 2014 præsentere sig selv i videoen her.

Reality-par på overlevelse

#RobinsonDK Hun har været med i Paradise Hotel - han i For lækker til love. Kæresteparret Mikkel og Melissa vil nu bevise, at de kan andet og mere end at være “pæne” på tv - de deltager nemlig i dette års Robinson Ekspeditionen, som du kan se til efteråret på TV3.

NYHED

Web-tv: Normalt er hun vært på Paradise Hotel, men nu har Rikke Gøransson skiftet luksushotellet i Mexico ud med en strand i Filippinerne. Hun skal nemlig være med til at lave Robinson Ekspeditionen 2014 - men har hun overtaget Jakob Kjeldbjergs plads som vært? Det får du svaret på her...

Blev stemt ud som den første

#RobinsonDK Tidligere Robinson-deltager Germaine får en chance til. Sammen med sin tvillingesøster Charlotte er hun et af de i alt 10 par, som er med i Robinson Ekspeditionen 2014.

Vi leder efter modige og kærlighedssøgende singler i alderen 20-40 år, som er klar på at date på en helt ny og utraditionel måde. Du får muligheden for at møde din potentielle partner i et miljø, hvor I kan få lov til at være præcis, som I er - uden filter.

Tilmeld dig her

Adam Duvå Hall søger deltagere til en ny omgang Jeopardy! på TV3. Tilmeld dig her

SOMMEREN PÅ TV3, TV3+ OG TV3 PULS:

Glæd dig til masser af underholdning hele sommeren på TV3's kanaler...