Familien fra Bryggen | TV3 Danmark
375157
Familien fra Bryggen S05E12
Length: 42:36
375155
Familien fra Bryggen S05E11
Length: 43:29
372647
Familien fra Bryggen S05E10
Length: 42:51
381895
Geggo har ikke styr på brysterne
Length: 01:26
381897
Ny familie løfter Linses bryster
Length: 01:45
SÆSONAFSLUTNING PÅ FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Geggo er på besøg på venindens nye arbejde i en sex-shop, og benytter lige lejligheden til at prøve et frækt outfit. Men det er som om Geggo ikke helt har styr på brysterne - de vil nemlig gerne kigge ud. Se det i det sjove klip her, og se hele sæsonafslutningen på Familien fra Bryggen, torsdag d. 17. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN: SÆSONAFSLUTNING

#FamilienfraBryggen Linse og Mopper opsøger deres engelske familie for første gang. Og mødet med den nye familie bliver ikke helt traditionelt, for som så mange andre, er de også meget fascinerede over Linses bryster, og ja.. Så skal man vel også prøve at løfte dem. Se hele sæsonafslutningen torsdag d. 17. april 20:00 på TV3.

Familien fra Bryggen EKSTRA

I dette fraklip fra optagelserne til Familien fra Bryggen EKSTRA, er der pludselig én af Brygge-tøserne, der slår en prut i studiet, hvor Adam Duvå Hall er i fuld gang med at interviewe dem for at grave sjove afsløringer frem til ekstraprogrammerne med familien på tv3play.dk.

Sjovt ekstramateriale

#FamilienfraBryggen Hvem af Brygge-pigerne har kørt rundt med en tvillinge-barnevogn med kun én baby i og løj om, at den anden var død? Få den morbide historie i Familien fra Bryggen EKSTRA her, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

WEB-TV: Linse viser billeder frem af sig selv før alle plastikoperationerne, der aldrig før har været vist! Tag en tur tilbage i historien med Linse og Mopper i Familien fra Bryggen EKSTRA

FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Mopper har købt godbidder til Pixie, men Mopper har brug for Geggos hjælp til at gøre dem helt spiseklar for Pixie. Men det kræver sin kvinde, for der er tale om en meget hård diller i følge Geggo. Se det skøre klip her, og husk at følge Familien fra Bryggen i aften, torsdag d. 10. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Mopper har endelig fået sit engelske pas, og det betyder at Linse og Mopper kan komme på tur til England. Men da Mopper ikke vil flyve må de to jo tage færgen, men det giver nogle problemer for Linse, hun bliver nemlig rigtig søsyg. Se med i Familien fra Bryggen i aften, torsdag d. 10. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN

#FamilienfraBryggen Geggo skal lære Linse og 'Kosten' at danse dirty, så Linse kan være helt klar til at indspille sin musikvideo. Men det ender heeeelt galt for 'Kosten', der giver den så meget gas, at hun vælter med sin pole. Se det sjove klip her, og se Familien fra bryggen i aften torsdag d. 3. april 20:00.

FAMILIEN FRA BRYGGEN I AFTEN 20:00

#FamilienfraBryggen Geggo underviser Linse og 'Kosten' i poledance, meeen en gammel cirkushest som Linse kan selvfølgelig ikke lade være med liiige at vise, hvordan man gjorde i hendes tid. Se Linses frækkes moves lige her, og se hele afsnittet af Familien fra Bryggen i aften, torsdag d. 3. april 20:00 på TV3.

Nye afsnit torsdag 20:00

#FamilienfraBryggen Linse er taget på skønhedsklinik for at få lavet sine kinder, og har taget Geggo med til at holde i hånden. Men efter Linses behandling skifter de to hurtigt plads, og Geggo ender på briksen - hvorfor ikke? Mor giver da lige en omgang filler i læberne. Se hele afsnittet i aften, torsdag d. 27. marts 20:00.

Pages