Familien fra Bryggen | TV3 Danmark
375157
Familien fra Bryggen S05E12
Length: 42:36
375155
Familien fra Bryggen S05E11
Length: 43:29
372647
Familien fra Bryggen S05E10
Length: 42:51
422243
Familien fra Bryggen er tilbage i ny sæson på TV3
Length: 01:54
381895
Geggo har ikke styr på brysterne
Length: 01:26
Ny julekalender

Hver dag fra 1. december vil Danmarks måske mest populære familie - Linse, Mopper og Geggo -  underholde seerne med et nyt afsnit af en noget anderledes Julekalender.

 

I hvert afsnit viser familien, hvilke juletraditioner, de holder mest af. Åbn lågen og få dit julefix hver dag kl. 12.00 på TV3PLAY.

Se eller gense sæsonens højdepunkter

Kan du heller ikke vente til næste omgang af Familien fra Bryggen? Vi har samlet alle sæsonens højdepunkter i dette sjove klip.

SÆSONAFSLUTNING

SE KLIPPET FRA AFSNITTET: Geggo synes ikke, at Linses stil er helt passende til hendes alder - derfor tager hun Linse med på shopping! Men er Linse enig i, at hun trænger til en ny og mere "voksen" tøjstil?

SÆSONAFSLUTNING

SE KLIPPET FRA AFSNITTET: Øjeblikket er kommet - Geggo skal til køreprøve! Se, hvordan den rutinerede bilist Linse reagerer, da datteren Geggo overbringer nyheden om, hvordan køreprøven gik. Se det sjove og søde klip fra SÆSONAFSLUTNINGEN på Familien fra Bryggen her - og glæd dig til selv at møde Geggo i trafikken....

SÆSONAFSLUTNING på Familien fra Bryggen

SE KLIPPET FRA SÆSONAFSLUTNINGEN: Se Linse til book-release, hvor hun promoverer sin nye selvbiografi "Linse - Jeg gør, hvad jeg vil". Det er en overvældet Linse, der tager mod de mange fans, der har en masse spørgsmål klar til hende - blandt andet, hvor mange kilo hun render rundt med i brysterne og hvor længe, hun har spist havregryn i bilen?

Tyvetogt i Jylland

Hvorfor smutte i Super Brugsen, når man lige kan stikke armen ud og snuppe et par majskolber direkte fra marken? Geggo føler sig lidt halvkriminel, da hun stjæler kolber fra majsmarkerne på ferien i Jylland. Se Geggos "tyvetogt" i klippet her fra 11. afsnit af Familien fra Bryggen

Drama i afsnit 11 af Familien fra Brygggen

Mopper opdager pludselig, at hun har fået en kæmpe bule på det ene ben. Er hun blevet stukket af et dyr? Er det mon farligt? Linse og Geggo skynder sig at køre Mopper på skadestuen.

Når man skal så skal man

Ifølge Mopper, kan man da ikke besøge Danmarks højeste punkt, uden lige at afmærke sit territorium. Se det sjove klip fra afsnit 11 af Familien på Bryggen her.

Tager selfies og tjekker Facebook bag rettet

Geggo har glædet sig til at skulle på glatbane, da hun har hørt, at det går vildt for sig. Hun ender dog med at blive skuffet, og kedsomheden vil ingen ende tage. Som den elitebilist hun er, udnytter hun derfor tiden til at tage selfies, tjekke Facebook og spise slik. Se Geggos skills på glatbanen i klippet.

Geggo skal til teoriprøve og er VIRKELIG nervøs - så nervøs at hun "sveder ud af ørene og har stive nipples"! Hun er nemlig bange for, at dumpe. Presset er stort på stakkels Geggo, der allerede har været meget lang tid om at tage kørekortet, så det vil ikke være fedt for hende at dumpe - og slet ikke fedt at skulle fortælle resten af familien det!

Glæd dig til at se med 20:00

Hun har bryster så store som bowlingkugler - men kan Linse bowle? Det tester Brygge-pigerne i klippet her, hvor de er taget ud at bowle for at fejre, at de har besøg af framilien fra England - og for at finde ud af, hvem der er bedst med bowlingkuglerne: Danmark eller England. Glæd dig til at se 9. afsnit af Familien fra Bryggen torsdag d. 30. oktober kl. 20:00 på TV3...

Pages