Familien fra Bryggen | TV3 Danmark
375157
Familien fra Bryggen S05E12
Length: 42:36
375155
Familien fra Bryggen S05E11
Length: 43:29
372647
Familien fra Bryggen S05E10
Length: 42:51
422277
Familien fra Bryggen er tilbage i ny sæson på TV3 - se teaseren her
Length: 01:54
422243
Familien fra Bryggen er tilbage i ny sæson på TV3
Length: 01:54
Konkurrence

Den nye sæson af Familien fra Bryggen har premiere torsdag d. 4. september kl. 20:00 på TV3 og vi varmer op til premieren med en konkurrence, hvor du kan vinde en flot plakat med Linses autograf...

PREMIERE torsdag d. 4. september kl. 20:00

Familien fra Bryggen er tilbage i ny sæson på TV3 - glæd dig til at se med, når Linse, Geggo, Mopper og alle hundene vender tilbage i 6. sæson af Familien fra Bryggen på TV3 #Familienfrabryggen PREMIERE torsdag d. 4. september kl. 20:00

SÆSONAFSLUTNING PÅ FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Geggo er på besøg på venindens nye arbejde i en sex-shop, og benytter lige lejligheden til at prøve et frækt outfit. Men det er som om Geggo ikke helt har styr på brysterne - de vil nemlig gerne kigge ud. Se det i det sjove klip her, og se hele sæsonafslutningen på Familien fra Bryggen, torsdag d. 17. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN: SÆSONAFSLUTNING

#FamilienfraBryggen Linse og Mopper opsøger deres engelske familie for første gang. Og mødet med den nye familie bliver ikke helt traditionelt, for som så mange andre, er de også meget fascinerede over Linses bryster, og ja.. Så skal man vel også prøve at løfte dem. Se hele sæsonafslutningen torsdag d. 17. april 20:00 på TV3.

Familien fra Bryggen EKSTRA

I dette fraklip fra optagelserne til Familien fra Bryggen EKSTRA, er der pludselig én af Brygge-tøserne, der slår en prut i studiet, hvor Adam Duvå Hall er i fuld gang med at interviewe dem for at grave sjove afsløringer frem til ekstraprogrammerne med familien på tv3play.dk.

Sjovt ekstramateriale

#FamilienfraBryggen Hvem af Brygge-pigerne har kørt rundt med en tvillinge-barnevogn med kun én baby i og løj om, at den anden var død? Få den morbide historie i Familien fra Bryggen EKSTRA her, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

WEB-TV: Linse viser billeder frem af sig selv før alle plastikoperationerne, der aldrig før har været vist! Tag en tur tilbage i historien med Linse og Mopper i Familien fra Bryggen EKSTRA

FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Mopper har købt godbidder til Pixie, men Mopper har brug for Geggos hjælp til at gøre dem helt spiseklar for Pixie. Men det kræver sin kvinde, for der er tale om en meget hård diller i følge Geggo. Se det skøre klip her, og husk at følge Familien fra Bryggen i aften, torsdag d. 10. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN TORSDAG 20:00

#FamilienfraBryggen Mopper har endelig fået sit engelske pas, og det betyder at Linse og Mopper kan komme på tur til England. Men da Mopper ikke vil flyve må de to jo tage færgen, men det giver nogle problemer for Linse, hun bliver nemlig rigtig søsyg. Se med i Familien fra Bryggen i aften, torsdag d. 10. april 20:00 på TV3.

FAMILIEN FRA BRYGGEN

#FamilienfraBryggen Geggo skal lære Linse og 'Kosten' at danse dirty, så Linse kan være helt klar til at indspille sin musikvideo. Men det ender heeeelt galt for 'Kosten', der giver den så meget gas, at hun vælter med sin pole. Se det sjove klip her, og se Familien fra bryggen i aften torsdag d. 3. april 20:00.

Pages