TV3 Danmark |
Jul på Bryggen Julekalender Linse & Co. juler hver dag op til jul
Julen på TV3-kanalerne Masser af film og serier hele julen
Store film hele januar TV3 starter året stærkt med masser af premierefilm
JuicyPlay.dk Nyheder, kendte og Hollywood - få alt det bedste sladder på vores nye site
Juleopskrifter fra MasterChef dommerne Find inspiration til julemaden her
Christianias Julemarked Part 2

Romkugler, en træhund med nosser og en tyk glad julemand - klassisk juletræspynt? I dagens afsnit er Linse og Geggo på Christianias Julemarked for at købe julepynt. Se hvad de finder i klippet her.

Julephotoshoot

Kom med bag kulisserne under familiens julephotoshoot. Linse, Geggo og Mopper poserer i juleoutfits sammen med Pixie, Jytte og Pixie, der dog har lidt svært ved at sidde stille. Mopper forsøger derfor at bestikke Pixie med et stykke pizza. Se om det lykkes at få et par gode julekort i kassen i dagens afsnit af 'Jul på Bryggen' her.

Se Pixie, Jytte og Chino i juletøj

Familien klæder Jytte, Chino og Pixie ud i juletøj. Det er dog ikke alle hundene, der er lige tilfredse med situationen. Pixie bryder sig tilsyneladende ikke om, at ligne en rullepølse i nissetøj, og hun beslutter sig derfor for, at tage flugten. Imens viser Chino nogle af de skills frem, han har lært fra sin fortid som udstillingshund. Se det sjove afsnit her.

Julen er spækket med gode film og serier på TV3-kanalerne. Se bl.a. hele Die Hard-filmserien , når der skal slås mave mellem alle de dejlige måltider. På TV3 og TV3+ er der film, serier og fodbold for hele familien, mens der på TV3 PULS kan hentes inspiration til de kulinariske udfoldelser i julekøkkenet.

Se en smagsprøve på, hvad der venter i videoen her på siden.

Tjek vores TV-Guide for de præcise sendetidspunkter!

Film i julen

Det er årets mørkeste tid men det behøver ikke være den kedeligste. Vi spreder magi i juledagene som hele familien kan lade sig fortrylle af.

Stærk start på januar

Året første dage er spækket med film. I listen her kan du se, hvilke film du kan glæde dig til.

NYHED!

Nyt videobaseret underholdningssite

Elsker du gossip, musik og video? 

JuicyPlay.dk finder du de bedste nyheder om TV3s stjerner, og også hotte historier om danske og Hollywood-kendte.

Fraklip:

Sådan holder man jul på Bryggen! Se det sjove jule-kiks, hvor Linse, Geggo og Mopper fortæller om deres juletraditioner, da Linses hund Jytte pludselig afbryder og begynder at æde Linses nissehue.

Bonusinfo

De fleste kender Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie - en af de mest berømte tegneseriefamilier nogensinde. Men hvor langt rækker din viden om The Simpsons? I anledning af seriens 25 års fødselsdag har vi samlet 10 sjove facts om serien. Find blandt andet ud af hvorfor karakterne er gule, og hvem der har 44 børn!

Vi fejrer dagen på TV3+

Onsdag d. 17. december 2014 er det 25 år siden, at verden for første gang kunne stifte bekendtskab med The Simpsons. Med tiden er det blevet til over 560 afsnit, og serien har indtaget en position som den længst levende amerikanske tegneserie nogensinde. TV3+ markerer fødselsdagen med hele 8 sjove afsnit i træk. Se hvilke her...

Reality jul på TV3

The Kardashians holder jul, og du er inviteret med. I denne særlige juleepisode løftes sløret for familiens årlige julekort, og vi ser med, når familien åbner gaver og ser gamle hjemmevideoer. Højtiden forløber dog heller ikke helt uden drama.Se med torsdag 21.00 på TV3.

Ny serie på TV3 Play

Horton Sagaen er blevet sendt på TV siden 1965, og nu kan du også følge serien online.

Hver dag i december lægger vi et nyt afsnit online, som du kan se, når det passer dig - helt gratis - på TV3 Play.