Luksusfælden | TV3 Danmark
375151
Luksusfælden S12E10
Length: 43:04
375147
Luksusfælden S12E09
Length: 43:40
375137
Luksusfælden S12E08
Length: 41:12
386189
Forsørgerpligt kan tvinge par fra hinanden i Luksusfælden
Length: 01:38
386489
Luksusfælden - eb
Length: 02:05
Smugkig på afsnittene her

TV3’s seerhit, Luksusfælden, går nu ganske forrygende ind i sin 13. sæson – og det er for første gang med to mandlige eksperter ved roret. Nemlig Jan Swyrtz og den nye ekspert Carsten Linnemann. Carsten er uddannet ejendomsmægler og har stor erfaring i at rådgive og analysere boligkøberes økonomi og budget-planlægning, mens Jan Swyrtz står for den traditionelle, men yderst vigtige analyse af økonomien og giver budgethjælp som økonomisk rådgiver.

Glæd dig til efteråret på TV3

Til efteråret kan du se en ny sæson af #Luksusfælden på TV3 – denne gang med to mænd ved roret. Læs alt om den nye ekspert her...

Ny sæson

Luksusfælden

Har du mistet kontrollen over din økonomi og vil du gerne have besøg af Luksusfældens eksperter?

LUKSUSFÆLDEN tirsdag 20:00

#Luksusfælden I nordjyske i Arup bor kæresteparret Dan og Marianne. Marianne har grundet sygdom været på kontanthjælp siden 2005, og har, efter en amputation af det ene ben, ingen udsigter til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Fanget i kontanthjælpssystemet bliver Marianne og Dan hårdt ramt af den nye reform, der nu giver industrislagteren Dan forsørgerpligt over Marianne. Se hele deres historie i Luksusfælden i aften, tirsdag d. 29. marts 20:00 på TV3.

2. AFSNIT TIRSDAG 20:00 PÅ TV3

#Luksusfælden Det står slemt til med Amalies økonomi, og det er nødvendigt for hende at skaffe nogle penge, så hun skal betale sin gæld til SKAT. Men Amalie har ikke så meget at gøre med, og det hun ejer med størst værdi er hendes brudekjole. Men det er en hård omgang at vinke farvel til brudekjolen og de minder, der er forbundet med den. Se Amalies kamp med økonomien i aften i Luksusfælden, tirsdag d. 22. april 20:00 på TV3.

Se 2. afsnit tirsdag d. 22. april kl. 20 på TV3

Se afsnittet GRATIS på tv3play.dk. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Ikke alene er hendes indkomstniveau forbløffende lavt, men de få kroner hun har, fosser ud af kassen i en rasende fart. Jan får indblik i hvordan Amalies hjerne fungerer, når de sammen tager en tur rundt i København for at se hvordan hun har præsteret at formøble hele 16.000 kr. på shopping på blot en enkelt dag!

Luksusfældens ekspert Jan Swyrtz er med Amalie på shopping i København og får sig noget af et chok, da han finder ud af, at hun på bare 2 dage har shoppet for over 24.000 kroner. Men hvad siger Amalie til det?

Luksusfælden tirsdag 20:00

#Luksusfælden Det har kostet Amalie Szigethy mange penge at være et kendt ansigt, og nu er pengene sluppet op. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Amalie står i gæld til halsen hos SKAT, fordi hun mener, at hun har mere brug for alle de penge hun tjener, end SKAT har...

SHELA SHOPPEDE OG JAN LED AF LUDOMANI - SE HVORDAN DET ER GÅET DEM

#Luksusfælden Luksusfældens eksperter har i snart syv år rejst Danmark tynd for at hjælpe familier og singler med rod i økonomien og røde tal på kontoen. Nu er det tid til at besøge nogle af de mange mennesker igen, og se hvordan det er gået dem siden Luksusfælden var på besøg. Se med i aften, tirsdag d. 8. april 20:00 på TV3.

SE MED I AFTEN 20:00 PÅ TV3

#Luksusfælden Da eksperterne sidst besøgte den købelystne Naja for dem år siden, var huset fyldt til randen med tøj, og hun havde utallige forbrugslån og kassekreditter. Nu er eksperterne nysgerrige på at se, om Naja har ryddet ud i tøjet og brudt med den dårlige købemani. Se med i aften, tirsdag d. 8. april 20:00 på TV3.

Pages