Luksusfælden | TV3 Danmark
375129
Luksusfælden S12E07
Length: 43:53
365005
Luksusfælden S12E06
Length: 42:37
365003
Luksusfælden S12E05
Length: 43:14
384219
Amalie sælger sin brudekjole i Luksusfælden
Length: 01:52
381133
Amalie i Luksusfælden: Se traileren
Length: 00:31
2. AFSNIT TIRSDAG 20:00 PÅ TV3

#Luksusfælden Det står slemt til med Amalies økonomi, og det er nødvendigt for hende at skaffe nogle penge, så hun skal betale sin gæld til SKAT. Men Amalie har ikke så meget at gøre med, og det hun ejer med størst værdi er hendes brudekjole. Men det er en hård omgang at vinke farvel til brudekjolen og de minder, der er forbundet med den. Se Amalies kamp med økonomien i aften i Luksusfælden, tirsdag d. 22. april 20:00 på TV3.

Se 2. afsnit tirsdag d. 22. april kl. 20 på TV3

Se afsnittet GRATIS på tv3play.dk. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Ikke alene er hendes indkomstniveau forbløffende lavt, men de få kroner hun har, fosser ud af kassen i en rasende fart. Jan får indblik i hvordan Amalies hjerne fungerer, når de sammen tager en tur rundt i København for at se hvordan hun har præsteret at formøble hele 16.000 kr. på shopping på blot en enkelt dag!

Luksusfældens ekspert Jan Swyrtz er med Amalie på shopping i København og får sig noget af et chok, da han finder ud af, at hun på bare 2 dage har shoppet for over 24.000 kroner. Men hvad siger Amalie til det?

Luksusfælden tirsdag 20:00

#Luksusfælden Det har kostet Amalie Szigethy mange penge at være et kendt ansigt, og nu er pengene sluppet op. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Amalie står i gæld til halsen hos SKAT, fordi hun mener, at hun har mere brug for alle de penge hun tjener, end SKAT har...

SHELA SHOPPEDE OG JAN LED AF LUDOMANI - SE HVORDAN DET ER GÅET DEM

#Luksusfælden Luksusfældens eksperter har i snart syv år rejst Danmark tynd for at hjælpe familier og singler med rod i økonomien og røde tal på kontoen. Nu er det tid til at besøge nogle af de mange mennesker igen, og se hvordan det er gået dem siden Luksusfælden var på besøg. Se med i aften, tirsdag d. 8. april 20:00 på TV3.

SE MED I AFTEN 20:00 PÅ TV3

#Luksusfælden Da eksperterne sidst besøgte den købelystne Naja for dem år siden, var huset fyldt til randen med tøj, og hun havde utallige forbrugslån og kassekreditter. Nu er eksperterne nysgerrige på at se, om Naja har ryddet ud i tøjet og brudt med den dårlige købemani. Se med i aften, tirsdag d. 8. april 20:00 på TV3.

LUKSUSFÆLDEN tirsdag 20:00

#Luksusfælden Mette er alenemor til tre børn, og hun kæmper med at få pengene til at række til den lille familie, og føler konstant en dårlig samvittighed overfor børnene presse på. Det er kommet dertil, hvor Mette helt har opgivet at holde styr på sin økonomi. Se med i aften, tirsdag d. 1. april 20:00 på TV3.

NYE AFSNIT TIRSDAG 20:00

#Luksusfælden Sanne og Jesper fra Sønderjylland synes deres gæld er så astronomisk, at de hellere vil kaste deres hårdt tjente penge efter forbrug end at skulle kaste dem efter gælden, der aldrig synes at blive mindre. Se hele afsnittet i aften tirsdag d. 25. marts 20:00.

NYHED

Tirsdag 15. april 20:00 på TV3

#Luksusfælden Det har kostet Amalie Szigethy mange penge at være et kendt ansigt, og nu er pengene sluppet op. Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Amalie står i gæld til halsen hos SKAT, fordi hun mener, at hun har mere brug for alle de penge hun tjener, end SKAT har...

LUKSUSFÆLDEN tirsdag 20:00

#Luksusfælden Alec og Connie fra Kjellerup har brugt over 3 millioner på ganske få år. Selv forstår de ikke, hvor pengene forsvinder hen, da de mener de lever på en sten og vender hver en øre. Men bag facaden gemmer sig en dyster hemmelighed, der måske kan give en del af svaret på, hvordan det er gået så galt med familiens økonomi.

Pages