Se alle afsnit
på ViafreeSe alle afsnit
på ViafreeDenne klassiske sauce fungerer perfekt til både fisk og kød, og består helt enkelt af, eddike, æggeblommer, salt og smør. Boserup viser hvordan man laver en Hollandaisesauce uden at den skiller, og kommer med tips og tricks til hvad saucen kan bruges til.
Ingredienser:
Æggeblommer
Eddike/citronsaft
Smør
Creme fraiche
Kørvel
Salt og peber
Det skal du bruge:
Kasseroller
Glasskåle
Piskeris
Sådan gør du: Æggeblommer skilles fra hviderne, og kommes i en gryde sammen med creme fraiche. Pisk konstant under høj varme, indtil saucen har fået en tyk og skummende konsistens. Tag gryden af varmen, og tilsæt lidt efter lidt stykker af smørret mens du pisker. Smag til med eddike eller cintronsaft, salt, peber og kørvel.
Se mange flere opskriftsvideoer med Masterchef-dommerne på tv3play.dk
I aften går det løs, når de første deltagere tager hul på de indledende runder
Se med, når dommerne øser ud af deres viden i Masterclass-ugen
Dommerne er tilbage til en hæsblæsende auditionuge.
Nu er der snart helt nye afsnit af Masterchef klar til dig!