Paradise Hotel | TV3 Danmark
Hvem er den sorte Pest-læge?

#ParadiseDK Den sorte død rammer Paradise Hotel i aften. I klippet her møder værten Rikke Gøransson den sortklædte "Pestlæge", der skal smitte en af hotellets deltagere med farlig pest! Se hvad der sker, når de inficerede shots kommer op til Paradisoerne i baren og én af dem bliver helt sort i munden!

Se den rørende afsked

#ParadiseDK Christian bryder helt sammen, da hans skal sige farvel til sin Paradise-flirt Malene. Se deres rørende afsked her. Malene vandt titlen som Miss Paradise 2014, men nu sluttede eventyret i Mexico for hende. I klippet kan du også se hendes højdepunkter på Paradise Hotel!

Malene efter exit: taler ud om flirt med Christian - bliver de kærester?

#ParadiseDK Hun løb med titlen som Miss Paradise 2014, men nu sluttede eventyret. Kristian Luc møder Malene, der røg ud af programmet efter den overraskende Parceremoni torsdag aften. Hør, hvordan Malene har det med at skulle forlade Paradise-flirten Christian på hotellet?

PARADISE HOTEL 22:00 PÅ TV3

#ParadiseDK Malene og Christian hygger sig gevaldigt efter lyset er blevet slukket, og så skulle man måske tro, de fik lov at være lidt i fred, men nej nej - Henrik har lige noget han skal drøfte med de to, og så er han egentlig helt lige glad med, hvad de ellers lige har gang i. Se det hele i klippet her, og se hele afsnittet i aften, onsdag d. 23. april 22:00 på TV3.

SØD MUSIK I PARADISE HOTEL 22:00 PÅ TV3

#ParadiseDK Malte og Laura vælger at tage sig en lille eftermiddagslur, men det er som om, de får lavet en hel del andet end lige at sove. Malte er ihvertfald svært tilfreds efter deres "lur", og Laura har måske en underlige smag i munden. Se hvad de to foretager sig i klippet her, og se hele afsnittet i aften, onsdag d. 23. april 22:00 på TV3.

Så vild er Christian med Malene + Benjamin om taktik og damer

#ParadiseDK Christian taler ud om sine følelser for Malene på Paradise Hotel! Få alt sladderen i Paradise After Dark her, hvor Kristian Luc også snakker om damer og taktik med hotellets nyeste fyr Benjamin
 

Frækt fotoshoot med Rikke og Kristian + alt om hotellets nye fyr, Benjamin

#ParadiseDK Kom behind the scenes da Rikke Gøransson og Paradise After Dark-værten Kristian Luc fik taget flotte billeder sammen! Er der lidt flirt i luften? Vurdér selv her. Og så kan du møde Benjamin har været på hotellet før, i sæson 6 - der klarede han sig kun 1 uge, men det har han tænkt sig at lave om på nu! Hør hele hans taktik her.

Hvem er hun i poolen med?

#ParadiseDK Sandy går all in! Se hvilken fyr, hun hygger med i poolen på Paradise Hotel her. Men lykkes flirten? Det får vi svaret på i 51. afsnit af Paradise Hotel 2014 tirsdag d. 22. april kl. 22 på TV3

#ParadiseDK Se det vilde skænderi fra mandag aften på Paradise Hotel, hvor især Henrik, Christian og Sandy kom helt op i det røde felt. Sandys partner Martin sov fra det hele... Nu vågner Christian med tømmermænd ("Ove") og vil gerne sige undskyld til Sandy...

Se hans hotte video her

#ParadiseDK Benjamin fra sæson 6 tjekker ind på Paradise Hotel 2014 - se hvordan de andre Paradisoer reagerer på det her!

Pages