Paradise Hotel | TV3 Danmark
Gæt 3 paradise-deltagere

Næsten ligeså sjovt som at gætte gækkebreve.

Tre Paradise-deltagere har været en tur igennem PhotoShop og er blevet sat sammen til én "person". Kan du gætte hvem "personen" består af?

(Svaret får du længere nede ad siden.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paradise Hotel

#ParadiseDK Der er brev! En af de tre piger, der til Pandoras i går fik en titel, skal nu føle konsekvensen, og må flytte direkte på solo. Beslutningen er i Malene og Nadias hænder, da de som de eneste piger ikke fik nogen titler.

Thomas fortyder, han stolede på Laura + gæt en tattoo

#ParadiseDK Laura smed Thomas fra Thyborøn ud til Parceremonien for at beholde Henrik på hotellet. Hør hvor sur Thomas er over det i Paradise After Dark her. Som en sidste salut afslører Thomas også sin Thyborøn-tatovering på røven! I næste afsnit tjekker Nathali ind - hun har smukt, langt prinsessehår og elsker at spille på det, når det kommer til fyrene. Lær hende bedre at kende her

Alt om det nye Paradise-par

#ParadiseDK Nadia og Malte fra Paradise Hotel 2014 er blevet kærester. Her fortæller de to forelskede paradisoer hele historien om, hvordan det er sket. Det er nemlig lidt af en nyhed - for på Paradise Hotel er Nadia lesbisk, og hendes kæreste Natascha tjekkede også ind på luksushotellet i Mexico

Mille afslører + Kristian tester Thomas fra Thyborøns dialekt

#ParadiseDK Den nye Paradise-pige Mille afslører, at hun altid kun har haft kærester der er mindre end hende! Men er det en fordel for hende i forhold til fyrene på hotellet? Få svaret her, hvor Kristian Luc også leger "dialekt-tjek" med Thomas fra Thyborøn - se hvordan han udtaler ordene: Luksus, billeder, solsort og fissetrold

Musik

Få playlisten

Vi har samlet en playliste med Greates Hits fra jukeboxen hos den lokale bodega i Thyborøn. Lyt med og spark festen igang "Thomas-style".

STEM HER

#ParadiseDK Der har allerede været mange hede affærer på Paradise Hotel, og det ser ud til at fortsætte. Malene og Christian giver den stadig gas, Henrik og Amanda holdte sig heller ikke tilbage, og Laura har rundet både Kasper og Malte - men hvem er egentlig det frækkeste par på Paradise Hotel 2014 indtil videre?

 

Gør det selv

#ParadiseDK Christian har danset Pizzandans hele ugen på Paradise Hotel. Her får du hans personlige guide til, hvilke pizza-moves han laver. Så kan du selv øve dig i at "kaste dejen rundt" og "svinge pizzaen i ovnen"

Hvad sker der?!

#ParadiseDK Normalt er Paradise Hotel fyldt med unge, lækre singler. Men i aften bliver hotellet fyldt med pensionister! Der er nemlig pensionistfest... Se det sjove klip fra 46. afsnit her og se med tirsdag d. 15. april kl. 22:00 på TV3

Guide

30 tequila-shots

#ParadiseDK 20-årige Sandy tiltrak sig straks fyrenes opmærksomhed, da hun tjekkede ind på Paradise Hotel i mandags. For Sandy er nemlig udstyret med et par kæmpe bryster.

Pages