Afsnit - Paradise Hotel | TV3 Danmark

Gæsterne vågner forvirrede til morgenmad på sengen og ingen af dem kan gennemskue konsekvenserne af den utraditionelle måde at spise morgenmad på.

En af hotellets drenge fik i går titlen En rigtig Mand. Det bliver denne formiddag til hans fordel, da han får chancen for at komme en tur væk fra hotellet med ”vind i håret”.

Gæsterne er endnu ikke stået op, da et dramatisk brev vender op og ned på parrene på hotellet.

Et grønt brev til morgenmaden annoncerer mexicansk dag på Paradise Hotel. Det bliver en stærk oplevelse for enkelte af gæsterne, mens andre jubler over dagens udfordring.

En af pigerne er i store problemer fra morgenstunden, da hun på uforklarlig vis er ved at skifte udseende.

Hotellets solo-drenge inviterer to piger på tur ud af hotellet. Og med forventninger om bungy jump og vandscooters i baghovedet, er det en flok overraskede gæster, der pludselig befinder sig midt i en ørken.

Tre drenge vågner op til Solo-tilværelsen på denne tirsdag. Og der går ikke mange minutter, før et brev sender de tre drenge ned i Solo-tårnet.

Solen står ikke højt på himlen, da to nye drenge vender op og ned på Paradise Hotel. De tjekker ind med en hemmelighed, der endnu engang vender op og ned på parrene på Hotellet.

Fra morgenstunden er der drama på hotellet, da et brev vender op og ned på alt, hvad gæsterne troede, de vidste.

Drengene jubler over nyheden om en herretur. Der er lagt op til mandehørm og spas, men hvad drengene ikke ved, er, at der venter en ny fyr på dem, der er vil give drengene kamp til stregen hos pigerne.

Pages